Kesätyöpaikat nyt avoinna!

Elisaari on satumaisen kaunis virkistysalue Inkoon saaristossa noin 70 km Helsingistä länteen. Alueen omistaa Helsingin kaupunki. Kesän aikana saarella vierailee noin 15 000 ihmistä. Alueella on yli 100-paikkainen vierasvenesatama, kesäravintola kauniissa kartanomiljöössä, rantakahvila, vuokrasaunoja, grillikatoksia, leirintäalue ja luontopolku luonnonsuojelualueella.

Haemme nyt Elisaareen

Lehmänhermoisia ja palomiesasenteen omaavia

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

keittiötyöntekijä/tarjoilija - kahvila/infotyöntekijä – puhdistustyöntekijä

Sijaitsemme lähes sivistyksen ulottumattomissa luonnonkauniissa saaressa ja infrastruktuuriamme voi kuvata romanttisesti kehitysmaaolosuhteeksi. Olemme selviytyneet jo kuusi kesää alueella ja kehittäneet selviytymisstrategiaamme huippuunsa. Panostamme tilannekomiikkaan/huumoriin, sosiaaliseen kanssakäymiseen ja yhteenkuuluvuuden rakentumiseen. Meillä on kaikesta härdellistä huolimatta hauskaa töissä, huippukokki ja ympärillämme ehkä pala maailman kauneinta saaristoa.

 

Jos olet kiinnostunut kehittämään elämäntaitojasi satumaisen kauniin luonnon keskellä, hae meille kesätöihin. Lisätietoja voi katsoa myös http://www.elisaari.fi/tyopaikka.

 

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen sari.komulainen(a)elisaari.fi, mielellään 28.2.2019 mennessä.

 


Kaikki uutiset