TÄYNNÄ! Vappulounas Elisaaren kartanolla 1.5. klo 12 alkaen - pöytävarauksella

Tule vappupäiväksi nauttimaan hyvästä ruuasta ja kiireettömyydestä idylliseen Elisaareen - voit jättää kellon laiturille ja viipyillä kartanon tunnelmassa tammien katveessa.

Vappulounas Elisaaren kartanolla saariston hengessä 1.5. klo 12 alkaen. Markus Maulavirta valmistaa valintanne mukaan pääruuan (kala, liha tai kasvis) - alkupalat ja jälkiruoka seisovasta pöydästä. Vain pöytävarauksella.

Kuljetus Inkoosta (taksivene) klo 11.00 ja paluu Elisaaresta klo 16.00 - 10€/hlö edestakaisin. Ilmainen kuljetus Elisaaren parkkipaikalta salmen yli aikataulun mukaan. Myös omalla veneellä pääsee laituriin.

Hinta 53€/hlö, lapset alle 12v. 15€/hlö ja lapset alle 3v. ilmaiseksi.

Tervetuloa!

Pöytävaraukset: info@elisaari.fi

11 05

Markus Maulavirta kokkaa Elisaaren kartanon kesäravintolalla - avajaiset 15.6.

Tammien paratiisinakin tunnettu Elisaari on Barösundissa Inkoossa sijaitseva Helsingin kaupungin omistama ulkoilualue. Elisaaressa on yksi maamme suurimmista luonnonvaraisista tammimetsistä suojelualueella. Ensi kesänä kartanoravintola uudistuu ja kokkina aloittaa monissa liemissä keitetty Markus Maulavirta.

Veneilijöiden keskuudessa paikka tunnetaan parhaiten yli satapaikkaisesta satamasta ja vuokrattavista rantasaunoista. Elisaaren vastarannalle pääsee myös autolla ja asiakkaat voivat tarvittaessa joko soutaa itse kapean salmen yli tai heidät kuljetetaan venekyydillä.

Elisaaren ulkoilualue on siirtynyt Helsingin kaupungin omistukseen jo vuonna 1969 - alue on aiemmin palvellut maa- ja metsätilana. Mellangårdin tilan vuonna 1902 uusklassisen tyylisuunnan mukaan rakennettu kaunis päärakennus toimii nykyisin idyllisenä ja kodikkaana ravintolana.

Kesällä Elisaaren laitumia hoitavat läheisen Snappertunalaisen Bovikin luomutilan lampaat ja kytönaudat. Fagervikissa alle 10 kilometrin päässä sijaitseva Viltgårdenin riistateurastamo on jo useana vuonna toimittanut peuran – ja hirvenlihaa Elisaaren kartanoravintolalle samoin kuin Bovikin luomutilakin. Alueen lähitoimittajien kanssa jatketaan yhteistyötä.

Elisaaren kartanoravintolan toiminnasta tulevana kesänä tulee vastamaan monissa liemissä keitetty kokki Markus Maulavirta. Vahvasta luontoyhteydestään ja innovatiivisuudestaan tunnettu kokki kokee Elisaaren uniikin luonnon inspiroivana ympäristönä.Elisaaren ulkoilualueen hoidosta vuodesta 2013 alkaen vastanneet yrittäjät Pentti Järvinen ja Sari Komulainen toivottavat Markuksen lämpimästi tervetulleeksi luomaan

Elisaaren kartanon ravintolalle rentoa ja maukasta tunnelmaa koko kesäksi.Elisaaren kartanoravintolan avajaiset ovat la 15.6. klo 15 alkaen.

Kaikki uutiset