Rantakahvilan tunnelmaa

 

Rantakahvilastamme löytyy virvokkeita, jäätelöä, munkkeja, kakkuja ja piiraita. Terassilla on mukava istuskella kahvikupposen kera ja jutella toisten lomalaisten kanssa. Kahvilassa on B-oikeudet.

Voit tilata mukaan tuoreita luomusämpylöitä ja munkkeja. Tilaus jätetään edellisenä iltana kahvilaan ja sämpylät sekä munkit voi noutaa seuraavana aamuna kahvilasta klo 9 lähtien.

Rantakahvila on auki 21.6. - 4.8. klo 9-22. Muista kahvilan aukioloajoista ilmoitamme facebook-sivuillamme.

 

Mellangårdin kartanoravintola

Kartanon kesäravintolalla toimii pizzeria 26.6. - 4.8. välisenä aikana.

 Elisaaren vuonna 1902 rakennetulla kartanolla toimii lomasesonkina juhannuksesta koulujen alkuun kesäravintola. Kesälomasesongin ulkopuolella kartanoravintola on auki vain tilauksesta ryhmille. Tila sopii erinomaisesti häihin, syntymäpäiviin ja muihinkin juhliin. Ruokailemaan mahtuu yhtäaikaa noin 60 henkeä.

Ravintolassa on A-oikeudet.

 Kysy tarjousta!

 Kuvat: Mellangårdin kartano - sisäkuva - pohjakuva

 

 

 

Oiva-raportit  

 

14 08

La 25.8. Elisaaressa tapahtuu - tervetuloa mukaan!

Luonto- ja kulttuuriympäristöpäivä Elisaaressa

Tule viettämään kanssamme puunhalauspäivää Inkoon Elisaaren tammimetsiin ja kuulemaan samalla mielenkiintoisia kertomuksia saaren historiasta.
Opastettu kierros alkaa Elisaaren rantakahvilalta klo 11:00 ja se kestää noin 3 tuntia. Opastuksen hinta on 5 €/hlö (alle 12v ilmaiseksi). Oppaana toimii Kristin Lauharo.
Elisaareen on lauttakuljetus Orslandetin puolelta klo 10:00 ja 10:30. Paluukuljetus Elisaaresta 14:30 ja 15:00. Tämän lisäksi soutuveneitä on käytettävissä omatoimiseen salmen ylitykseen.
Tervetuloa!

Katso lisää:  Linkki tapahtumaan.

Saaristolaispöytä Elisaaren kartanolla

Tarjoamme elokuun viimeisenä viikonloppuna saaristolaispöydän Elisaaren kauniilla kartanolla klo 12-15 - pöytävarauksella. Pöytävaraukset to 23.8. mennessä info@elisaari.fi.

Saaristolaispöytä sisältää:
Graavilohi
Silli (matjes ja saaristolais)
Välimeren salaatti
Mellangårdin salaatti
***
Kalanyytit
Viltgårdenin peuraa
Suppilovahverokastike
Tilliperunat
***
Saaristolaisleipä
Tuorejuustolevite
***
Elisaaren pikkumunkit
Kahvi/tee

HInta 29€/henkilö, lapset alle 15v. 15€, alle 3v. ilmaiseksi

Juhlimme Elisaaressa samaan aikaan Luonto- ja kulttuuriympäristöpäivää. Opastettu kierros alkaa Elisaaren rantakahvilalta klo 11.00 (5€/aikuinen). Kierros kestää noin 3 tuntia ja sen jälkeen ehtii vielä hyvin mukaan saaristolaispöytään klo 14 alkaen.

Ilmoitamme pöytävarauksen yhteydessä lauttakuljetuksesta salmen yli, jos tulet omalla autolla.

Katso lisää: Linkki tapahtumaan.

 

Kaikki uutiset