Aamupala

Voit tilata mukaan saaressa leivottuja tuoreita luomusämpylöitä ja munkkeja (17.6. - 9.8.) Tilaus jätetään edellisenä iltana kahvilaan ja sämpylät sekä munkit voi noutaa seuraavana aamuna kahvilasta klo 9 lähtien.

Ryhmät (8-60 henkilöä) voivat tilata aamupalan tarjoiltavaksi myös kartanoravintolalla (1.5.-30.9.).

Lounas

Ryhmät (8-60 henkilöä) voivat tilata lounaan tarjoiltavaksi kartanoravintolalle (1.5.-30.9.).

Välipalaa ja pikkuherkkuja

Rantakahvilastamme löytyy virvokkeita, jäätelöä, munkkeja, kakkuja ja piiraita. Terassilla on mukava istuskella kahvikupposen kera ja jutella toisten lomalaisten kanssa. Kahvilassa on B-oikeudet. Rantakahvila on avoinna joka päivä klo 9-22 aikavälillä 19.6. - 12.8.2017.

Päivällinen ja kakkubuffet kartanolla

Tarjoamme kesälomasesonkina päivän menun ja kakkubuffetin kartanolla klo 15 - 20. Paistamme pizzaa nälkäisten lomailijoiden iloksi ja kakkubuffetista löytyvät herkulliset täytekakut ja iki-ihanat raakakakut (gluteeniton, vegaani).Kartanolla on A-oikeudet. Katso poikkeusaikataulut sivun alalaidasta.

Ryhmät (8-60 henkilöä) voivat tilata päivällisen tarjoiltavaksi kartanoravintolalla (1.5.-30.9.) yhdessä sovittavan menun mukaisesti.

Kaikki tarjoamamme ateriat ja leivonnaiset on valmisteltu Elisaaren kartanon keittiössä. Emme käytä ruoan valmistuksessa eineksiä vaan suosimme aitoja raaka-aineita.


 

 Kuvat: Mellangårdin kartano - sisäkuva

 

 

Oiva-raportit